De laatste jaren hebben wij schilderwerk mogen doen voor een aantal schitterende projecten. Bekijk ze hieronder.

Nieuwbouw de Grassen

In de nieuwbouwwijk "De Grassen" hebben wij dit prachtige project mogen doen. Dit huis in jaren dertig stijl is in een compleet verfsysteem van Sigma gezet. Voor dit project hebben wij het complete¬†buitenwerk verzorgd.… Lees verder »

Nieuwbouw de Grassen

In de nieuwbouwwijk "De Grassen" hebben wij alweer een prachtig project mogen maken. Het binnenwerk en buitenwerk is compleet in een verfsysteem van Sigma gezet. De plafonds zijn airless gespoten en de wanden afgewerkt met Sigma Pearl Clean, afwasbare latex dus nooit meer vieze wanden.… Lees verder »

Woonboerderij Haarsteeg

Bij deze prachtige woonboerderij hebben wij al het houtrot mogen saneren en opnieuw in een compleet verfsysteem van Sigma mogen zetten.¬†… Lees verder »

H. Lambertuskerk Haarsteeg

Regelmatig worden wij gevraagd om monumentale kerken in een fris nieuw jasje te steken. Alle wanden en pilaren worden aangepakt met Sigma superlatex voor een strak en egaal resultaat.… Lees verder »

Monumentaal plafond

Een monumentaal plafond wat al 70 jaar niet meer geschilderd was voorzien van een nieuwe verflaag is geen eenvoudige klus. Na reparaties en drie lagen verf ziet het plafond er weer uit als nieuw, zonder dat de authentieke details verloren zijn gegaan.… Lees verder »

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor vragen of offertes kunt u al altijd contact opnemen.

Bel 06 41250203 Bericht via whatsapp Stuur een e-mail